SCANDAL ÎN BAIA MARE – Bătaie în trafic, între două șoferițe, pe strada Victoriei

1
5202

SCANDAL ÎN BAIA MARE Un incident totalmente atipic a avut loc în urmă cu aproximativ cinci minute (n.red. – ora 16.15), pe strada Victoriei din Baia Mare, între RFN și Facultatea de Litere.

Pe fondul aglomerației și neatenției, două autoturisme au intrat în coliziune. În ambele mașini s-au aflat două șoferițe. Din fericire, nu a fost vorba decât despre o tamponare, însă nu acesta este subiectul știrii. Imediat după impact, una dintre șoferițe s-a dat jos din mașina pe care o conducea și s-a îndreptat către celălalt autoturism avariat. Nu a stat mult pe gânduri și s-a repezit asupra celeilalte șoferițe.

Cele două femei au uitat că sunt reprezentantele sexului frumos ori că e Postul Crăciunului și trebuie să fim mai buni și au început să măsoare dărnicia în pumni și palme. La un moment dat, un bărbat a intervenit și le-a despărțit pe cele două femei implicate în scandal. Totul a fost filmat de un participant la trafic, martor la “cat fight”-ul din trafic.

 

Sursă: BaiaMare24.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Luna plina exagerata . Ca si in cazul elevelor de liceu care sau facut de mandra minune , hormonii sunt pe garduri si la pensionare . Remediu este curatenia generala, indepartarea panzei de paianjen regulat , dusuri scotiene[reci] , combinate cu mersul pe jos .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.