SCANDAL – Clanul Butanilor de la Borşa recidivează. Le-a căzut victimă un tânăr pe care l-au băgat, desfigurat, în spital

7
16922

Deşi părea că pentru o vreme s-au liniştit spiritele, Clanul Butanilor din Borşa recidivează din nou. După episodul în care au tăiat un cal cu drujba şi l-au târât kilometri întregi după o maşină, membrii clanului au dat din nou dovadă de o cruzime fără margini.

În seara zilei de duminică, 28 februarie, trei indivizi, Toader, Grigore şi Claudiu Timiş, l-au bătut şi tăiat cu cuţitul până la desfigurare pe Raul Malec. Martorii spun că tânărul nu a mai avut nicio şansă în faţa cruzimii cu care cei trei indivizi au tăbărât pe el.

„L-au sunat să se întâlnească şi să stea de vorbă. A coborât din clădire şi când a pus piciorul pe trotuar l-au atacat cu pumnii, picioarele şi un pumnal. Era cu socrul lui, care a vrut să-l ajute, dar n-a reuşit. Acesta a reuşit să fugă însă l-au urmărit câţiva kilometri cu maşina prin oraş”, spun martorii.

În urma bătăii încasate, victima a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă unde a şi rămas internat la secţia Chirurgie. S-a ales cu mai mulţi dinţi lipsă, dar şi numeroase tăieturi pe faţă, care vor avea nevoie de o lungă perioadă de îngrijire şi refacere.

Borşenii spun că membrii Clanului Butanilor, aşa cum sunt cunoscuţi în oraş, sunt extrem de violenţi şi că au avut de-a lungul anilor numeroase probleme cu legea, dar şi cu alţi concetăţeni şi că s-au evidenţiat prin actele de cruzime extremă.

Vom reveni cu amănunte.

VEZI AICI IMAGINI ȘOCANTE CUM AU TĂIAT BORȘENII UN CAL CU DRUJBA.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

7 COMENTARII

  1. Papagalilor da clanul malec cand au intrat in casa peste gasca de colindatori in numar de 20 de indivizi in frunte cu Raul Malec , Bogdan Malec , Gabi Malec , Razvan Malec si restul gasti lor , nu ia pus nimeni pe emm corupti ce santeti ziar de cacat

  2. No ma astia de Borsa…. Ati reusit sa treceti de la taiat animale cu toporu’ la bagat oameni in spital ? „Bravos” ma ! Deja vidul din capul vostru contine un neuron…. Ce sa mai…. Totusi, rugamintea baimarenilor este sa va pastrati ranitii si mortii in Borsa ! La voi acolo ! Nu e musai sa ii aduceti la noi in Baia Mare…. Ce oameni…

  3. In atentia redactiei…verificati informatiile inainte de a le publica…calul a fost taiat de alte persoane iar scandalul a fost provocat intr-adevar de Grigore butanu….oricum nu sunteti un ziar-site adevarat!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.