A SĂRIT DE LA 3, DAR NU A PĂȚIT NIMIC – Iubita îl încuiase în casă, iar bărbatul… nu avea chei

0
602

Valentin, în vârstă de 41 de ani, din Iași, a scăpat aproape nevătămat (doar o simplă luxație și câteva zgârieturi), după ce a sărit de la etajul trei al blocului în care locuia, situat pe strada Orientului.

Nu a fost vorba de vreo tentativă de sinucidere sau o cădere accidentală, ci de… o neglijență a iubitei sale, potrivit bzi.ro. Concret, luni – 29 mai, în jurul prînzului, femeia l-a încuiat be bărbat în casă, fără să știe că nu are chei la el. Acesta, când a trebuit să plece, n-a stat prea mult pe gânduri și a ales să părăseasca locuința în acest mod, arată Libertatea.
Un vecin, care a observant gestul său, a sunat imediat la numărul de urgență 112, doar medicii si politiștii sosiți la fața locului nu au găsit nicio victimă. Practic, după ce a sărit de la etajul trei, Valentin s-a ridicat și a plecat. Mai mulți polițiști și jandarmi au plecat pe urmele sale, crezând că îl vor descoperi în apropiere, dar l-au găsit după mai multe ore de căutări, la niște prieteni.

Acesta, într-un final, acceptat să meargă la spital, unde le-a povestit cadrelor medicale ce s-a întâmplat.După ce a fost investigat în Unitatea de Primire Urgențe de la Spitalul Sfântul Spiridon, a fost trimis și la Spitalul de Neurochirurgie pentru mai multe analize, după care a fost trimis acasă.

Bărbatul nu va fi tras la răspundere, pentru fapta sa, însă polițiștii îl vor supraveghea în continuare, mai ales că are probleme cu alcoolul.

Sursă info.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.