SĂRBĂTOAREA ADORMIRII MAICII DOMNULUI – Programul de lucru cu publicul la serviciile publice comunitare de permise și pașapoarte

0
318
foto http://www.pasapoarte.mai.gov.ro

SĂRBĂTOAREA ADORMIRII MAICII DOMNULUI În perioada minivacanţei prilejuite de sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului, serviciile publice comunitare vor avea program special de lucru cu publicul.

Astfel, în 14 şi 15 august, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Maramureș nu va avea program de lucru cu publicul.

Persoanele care au fost programate în sistem electronic, pentru data de 14 august, pentru preschimbarea permisului de conducere, înmatricularea autovehiculelor sau susținerea examenelor în vederea dobândiri permisului de conducere se vor putea prezenta și vor fi soluționați favorabil de angajații serviciului în zilele lucrătoare, începând cu data de 16 august.

Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Maramureș va avea program normal de lucru cu publicul, între orele 8.30 şi 16.30.

Prefectul Vasile Moldovan a declarat: ”Având în vedere numărul mare de solicitări, angajații vor prelua cererile persoanelor, în conformitate cu programărilor stabilite în sistem electronic.

De asemenea, am decis deschiderea unei noi stații de lucru (ghișeu) pentru preluarea cererilor de obținere a pașaportului temporar electronic și a pașaportului simplu electronic în sistem vechi, pe bază de bonuri de ordine.

Adresăm rugămintea cetățenilor care se vor prezenta la acest ghișeu, în zilele de 16, 23 și 30 august a.c., să dețină toate documentele necesare, inclusiv cele doveditoare achitării taxei pentru eliberarea documentului de călătorie.

O altă măsură dispusă pentru eficientizarea serviciilor angajaţilor în orașul Borșa a fost de preluare a documentelor la două stații (ghișee) și de prelungire a programului de lucru cu două ore pentru populația din zonă”.

Instituția Prefectului – Județul Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.