ȘAPTE INCENDII ÎNTR-O ZI – O gospodărie și o anexă din Rozavlea distrusă în totalitate de flăcări

0
1215

În ultimele 24 de ore pompierii maramureșeni au avut parte de intervenții la foc automat. Șapte incendii au izbucnit în localitățile Bogdan Vodă, Târgu Lăpuș, Rozavlea, Ulmeni, Baia Sprie, Vișeu de Sus și Sighetu Marmației.

ROZAVLEA

Sâmbătă pompierii militari din Bogdan Vodă au intervenit cu trei autospeciale pentru a stinge un incendiu violent izbucnit la o gospodărie. 160 mp din acoperișul unui imobil învelit cu ondulin a fost mistuit de flăcări. Totodată, focul s-a extins și la o anexă tot din lemn. Cauza probabilă a izbucnirii focului a fost jarul căzut dintr-o sursă de încălzire din imobil.

BAIA SPRIE

Un autoturism a luat foc pe strada Plevnei din Baia Sprie. O autospecială a pompierilor militari din Baia Mare a localizat și stins focul. Cauza probabil a incendiului a fost un scurt-circuit.

BOGDAN VODĂ

Un incendiu a izbucnit sâmbătă noaptea la coșul de fum al unei gospodării. Un echipaj al pompierilor militari din localitate s-a deplasat la fața locului. Din fericire a ars doar funinginea din interiorul coșului de fum.

TÂRGU LĂPUȘ

Și tot sâmbătă noaptea în gospodăria unui localnic de pe strada Mioriței a izbucnit un incendiu. A ars o afumătoare învelită cu ondulin. Pompierii militari din Târgu Lăpuș au stins focul, care a distrus 4 mp din construcție.

ULMENI

O gospodărie din Ulmeni de pe strada Petre Dulfu a fost cuprinsă de foc tot sâmbătă. 75 mp din acoperișul de lemn al imobilului învelit cu tablă a fost distrus de foc. Pompierii din Fărcașa au intervenit cu două autospeciale. Cauza probabilă a izbucnirii focului a fost coșul de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.

SIGHETU MARMAȚIEI

Pompierii sigheteni au intervenit la stingerea unui incendiu izbucnit în incinta unei firme din municipiu. Din fericire a ars doar funinginea de pe un coș de fum.

VIȘEU DE SUS

Duminică dimineață pompierii militari din Vișeu de Sus s-au deplasat pe strada Libertății din localitate. Acolo a izbucnit un incendiu. Din fericire a ars doar funinginea de pe un coș de fum.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.