SĂPTĂMÂNĂ DE FOC – BCM Baia Mare, două partide oficiale în șapte zile

0
369

SĂPTĂMÂNĂ DE FOC Nou promovată în Liga Națională, echipa băimăreană de baschet susținute în șapte zile două meciuri importante.

SĂPTĂMÂNĂ DE FOC Este vorba despre partida retur din Cupa României, dar și de cea de-a treia etapă din Liga Națională.

Ambele partide se vor disputa pe teren propriu, reprezentanții clubului făcând apel la suporteri să vină în număr cât mai mare la meciuri.

Prima partidă din această săptămână va avea loc miercuri, 5 octombrie, în compania celor de la Timișoara.

Având în vedere că în aceeaşi zi este sărbătorită Ziua Educației, elevii vor avea gratuitate la meci. Lunea viitoare BCM Baia Mare va susține o nouă etapă în Liga Națională.

„Suntem înaintea a două meciuri destul de importante care contează unul pentru Cupa României și unul pentru campionat. Sperăm să avem o comportare cât mai bună la aceste meciuri. În limita bugetului pe care l-am avut, în limita lotului pe care îl avem încercăm să ne pregătim cât mai bine pentru aceste două meciuri și să avem în fața suporterilor o comportare cât mai bună”, a spus Dan Donca, antrenorul secund al BCM Baia Mare.

„Este o plăcere pentru mine să fiu aici, la Baia Mare. Totodată, am obligația să dau ce am mai bun din mine pentru echipa BCM Baia Mare. Trebuie să devenim puternici și de aceea sunt aici”, a declarat noul antrenor al BCM Baia Mare, Rasa Mijuskovic.

Vestiarul băimărean începe să adune nume noi odată ce echipa a promovat. Astfel, în această perioadă, la club se află în probe doi jucători sârbi. Este vorba despre conducătorul de joc, Luka Pajkovic, și jucător pe poziția 5, Marko Pavlovic 1986. Cei doi ar putea intra în meciul din Liga Națională.

„Urmează un retur cu Timișoara. Nu ne facem speranțe având în vedere diferența la care am pierdut, dar promitem publicului băimărean că o să vadă niște luptători în sală. În etapa a III-a întâlnim Galațiul și vom încerca să luăm cele două puncte. La baschet înfrângerea înseamnă un punct, victoria două. Deci mergem cu siguranță să câștigăm împotriva echipei din Galați”, a adăugat Sebastian Man, vicepreședintele BCM Baia Mare.

Citeşte şi CAUTĂ SPRIJIN – BCM a cerut ajutor de la autorităţile judeţene

Prețul unui bilet la meciuri a fost stabilit la valoarea de 5 lei.

Simona Vasiac

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.