SANCȚIUNE RECORD – 30.000 de lei amendă pentru comerciantul care a amestecat aluatul pentru plăcinte cu bormașina

5
2913

SANCȚIUNE RECORD  În urmă cu câteva zile vă prezentam cazul unui comerciant care, în cadrul festivalului Castane 2018 din Baia Mare a fost filmat de către un cetățean în timp ce amesteca aluatul pentru plăcinte cu o bormașină.

Articolul și filmarea au fost intens mediatizate atât pe site-urile de socializare cât și în presa națională, atrăgând astfel atenția OPC Maramureș care au demarat procedura de verificare a comerciantului.

Potrivit comisarului șef adjunct delegat al OPC Maramureș, Anca David, comerciantul a fost sancționat contravențional cu suma de 30.000 de lei, o sumă record pentru județul nostru.

Operatorului i s-a încheiat un proces verbal de constatare a contravenției, acesta fiind sancționat cu o amendă contravențională de 30.000 de lei, pentru prestarea serviciilor care pot pune în pericol viața, sănătatea sau securitatea consumatorilor”, a declarat Anca David, comisar șef adjunct delegat, în cadrul CJPC Maramureș.

De asemenea, activitatea agentului economic a fost oprită temporar. Echipa Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Maramureş a efectuat la operatorul economic un recontrol ulterior, constatând remedierea deficienţelor.

 

Vă punem la dispoziție filmarea în urma căreia s-au autosesizat cei de la protecția consumatorului:

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

5 COMENTARII

  1. no ase,miss alupegus showman,iarasi treci la halit din tomberoane!!!!daca tata-tau numai are bani de amenda iarasi mergi pe varianta la produs!!!!

    • Corect, sunt convins ca melcul era curat, spalat si dezinfectat la etuva si tinut in spirt intre sedintele de amestecat. Mainile personalului erau de asemenea curate, fara unghii negre si in general vorbind operatiunea se desfasura intr-un laborator de patiserie, unde inoxul stralucea prietenos. Nici pomeneala de muste roind pe gunoaiele din jur.
      Eh, toate sunt astea din alt film… Cred ca nimeni nu vrea sa stie ce au gasit inspectorii in buda aia mobila.

  2. Mda ,, abuz grav si o aberatie ,, spune pop … Probabil tu nu vezi ca miss alupigus amesteca aluatul intr-un tomberon de plastic pe jos [ trebuie inox ], fara manusi , tzigara etc. … P.S. atentie la detalii cumetre pop , altfel risti sa fi popa prostul [ stii jocul ?! ] …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.