SALVARE DE PE MUNTE – Jandarmii montani şi salvamontiştii au salvat doi turişti rătăciţi cu snowmobilul. O fată de 15 ani accidentată pe pârtie

0
178
foto: montanapanzio.ro
foto: montanapanzio.ro

Patrula de jandarmerie din cadrul Postului Montan Cavnic, împreună cu reprezentanţii Salvamont, au intervenit la salvarea unei tinere de 15 ani, căzută pe pârtia de schi, care acuza dureri la piciorul drept. S-a luat măsura acordării primului ajutor, după care a fost transportată la baza de unde a fost preluată de o maşină şi transportată la Spitalul din Cavnic, pentru investigaţii.

Turişti rătăciţi în zona pârtiei de schi de la Cavnic

În ziua de 05.01.2012, în jurul orei 17:00, patrula de jandarmerie din cadrul Postului Montan Cavnic, a fost sesizată de către personalul Salvamont, că două persoane, datorită ceţii foarte mari, s-au rătăcit cu snow-mobilul, la aproximativ 4 km de pârtia de schi „Icoana”, din Cavnic. Patrula montană împreună cu reprezentanţii Salvamont s-au deplasat în zonă şi-au început căutările, reuşind localizarea lor după aproximativ douăzeci de minute. S-a luat măsura acordării primului ajutor, după care au fost transportaţi la baza pârtiei.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.