SĂLAJ – Tragedie: o mamă și doi copii luați de viitură

0
366
Sălaj a fost scena unei adevărate tragedii marți, 28 iunie 2016. Nenorocirea a avut loc în satul Cheud, din comuna Năpradea, unde natura dezlănțuită a provocat decesul unui băiețel de numai patru ani, după ce acesta a fost luat de viitură alături de mama și surioara lui, relatează Someșeanul.
Din câte se pare, femeia și cei doi copii ai săi se aflau într-o căruță și încercau să traverseze valea din sat. Un bărbat a observat cum mama și cei doi minori au fost înghițiți de ape, după ce viitura a măturat tot în cale. Bărbatul a chemat imediat în sprijin vecinii, care au sunat la 112 și au solicitat ajutorul salvatorilor. Pompieri și polițiști s-au îndreptat imediat spre locul indicat, iar după câteva zeci de minute de căutări au găsit trupul neînsuflețit al băiețelului de 4 ani care se înecase.

 

Loading...

Mama și sora băiețelului, în vârstă de doar câteva luni, sunt în afara oricărui pericol, reușind să se salveze din calea apelor. Din păcate, mama nu a reușit să își salveze și băiețelul.

”Marţi seara, Secţia de pompieri Jibou a fost solicitată, să intervină pentru a căuta şi salva două persoane, în localitatea Cheud. O femeie, împreună cu cei 2 copii ai săi, a fost surprinsă de o viitură când traversau cu un atelaj valea Cheudului. Atelajul s-a răsturnat mama reuşind să iasă la mal împreună cu copilul cel mic, celălalt copil fiind luat de ape. Din nefericire, cel de-al doilea copil a fost găsit de către un localnic în aval, dar în ciuda manevrelor de resuscitare iniţiate de un echipaj al ambulanţei sosit la faţa locului, acesta a nu a răspuns manevrelor fiind declarat decedat”, au precizat reprezentanții ISU Sălaj prezenți la fața locului.

Polițiștii sălăjeni au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Sursă foto, aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.