S-A PLÂNS LA TV – Artistul Gheorghe Turda spune că un primar din Maramureș îi datorează onorariul de la nunta fiului

3
2932
Invitat la emisiunea „Vorbește lumea”, de la postul de televiziune PRO TV, îndrăgitul artist Gheorghe Turda a făcut câteva dezvăluiri. Artistul a vorbit despre o situație neplăcută. După ce a fost prezent inclusiv la cumpăna dintre ani, în Maramureș, artistul a povestit cum nici astăzi nu a văzut onorariul de la prestația de la nunta fiului unui primar din Maramureș.

Gheorghe Turda și-a început discursul în cadrul emisiunii întrebându-l pe unul dintre realizatori, Gabriel Coveșeanu (cunoscut drept Cove), dacă i-a adus cumva banii de la primarul din Oncești.

“Oare mi-ai adus banii de la domnul primar din Oncești? Am cântat la nunta fiului lui în vară și încă nu mi-a plătit onorariul. Dar am înțeles că este om de cuvânt și o să plătească”, a spus artistul în cadrul emisiunii difuzate de PRO TV.

Primarul din Oncești și-a căsătorit fiul în luna august 2016. Nașul mirelui a fost celebrul Cristian Popescu Piedone, fostul primar al sectorului 4 din București.
Sursă foto.
ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

3 COMENTARII

  1. Asta e stire de importanta nationala(poate mondiala ,sau universala)!!!!Moama ce stire de rahat ca dovada a neprofesionalitatii reporterului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.