S.C. VITAL ÎNTRERUPERI – Băimărenii, sighetenii și șomcutenii rămân fără apă la robinete

0
171

S.C. VITAL ÎNTRERUPERI Băimărenii vor rămâne azi fără apă potabilă la robinete, între orele 9:00 și 13:00. Zona afectată de întreruperea furnizării de apă va fi strada Vasile Alecsandri, între strada Plugarilor și bulevardul Republicii, întreruperea fiind necesară pentru demararea unor lucrări de modernizare și reabilitare a rețelei de distribuție a apei potabile. Lucrările sunt necesare pentru îmbunătățirea serviciilor oferite de către S.C. Vital și pentru asigurarea locuitorilor din zonă la apă potabilă și canalizare.

Locuitorii Sighetului vor fi și ei afectați de întreruperile furnizării de apă potabilă, însă aici este vorba despre lucrări pentru remedierea avariilor, pe strada Nicolae Grigorescu ( tronson str. Mihail Kogălniceanu – str. Avram Iancu ). Avariile sunt cauzate de o conductă spartă, o echipă a furnizorului de apă fiind deja acolo pentru remedierea problemei și reluarea furnizării de apă potabilă în cel mai scurt timp. Întreruperea este aproximată între orele 7:30 și 16:00.

În Șomcuta Mare, oprirea furnizării de apă potabilă va avea loc în tot orașul, cauza fiind întreruperea energiei electrice la frontul de captare. Echipele S.C. Vital sunt deja acolo încercând să remedieze problema în cel mai scurt timp posibil. Reluarea furnizării de apă este aproximată pentru ora 10:00.

ActualMM

 

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.