S-AU STABILIT NOII MINIŞTRI – Paul Stănescu la Dezvoltare, Felix Stroe la Transporturi, Marius Nica la Fonduri Europene

1
262

S-AU STABILIT NOII MINIŞTRI Liderii PSD, reuniţi într-o nouă şedinţă a Comitetului Executiv Naţional, au votat în unanimitate propunerile de miniştri pentru Ministerul Dezvoltării Regionale, Ministerul Fondurilor europene şi Ministerul Transporturilor.

Asta după ce Sevil Shhaideh, Rovana Plumb şi Răzvan Cuc şi-au anunţat intenţia de a demisiona, scrie România TV.

Paul Stănescu, Felix Stroe şi Marius Nica sunt propunerile pe care premierul Tudose le va trimite luni la Palatul Cotroceni.

Şedinţa CEx a fost precedat de o şedinţă în coaliţia PSD-ALDE, unde potrivit unor surse citate de România TV s-a decis ca Viorel Ilie să rămână în funcţia de ministru delegat pentru Relaţia cu parlamentul.

Liviu Dragnea a confirmat numirile anunţate. El a afirmat că Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb au decis să-şi dea demisia, pentru a nu afecta imaginea partidului.

În privinţa ministrului Viorel Ilie, Dragnea a spus că a fost decizia politică a ALDE de a-l menţine în funţie.

Info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Niste mincinosi.Doamna Rovana Plumb sustine ca nu s-a dus la Minciunica sa-si ofere demisia,dupa ce a aflat de la presa ca ar fi ,,penala”,afirmatie mincinoasa sustinuta in conferinta pic si poc,respectiv de Liviu si Mihai.Ne mint pesedistii pe fata,fara sa clipeasca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.