S-AU JUCAT CU MOARTEA – Filmuleţ şocant postat pe Internet. Poliţiştii au intrat imediat în alertă (VIDEO)

0
1128

Drumul județean dintre Sânmarghita și Dej pare a fi locul preferat de întâlnire pentru șoferii teribiliști care vor să se laude pe rețelele de socializare cu modul iresponsabil în care se „distreaza” la volan.

După ce în urmă cu trei ani polițiștii au identificat pe baza imaginilor postate pe facebook alți șase tineri care conduceau iresponsabil pe același drum, fiind ieșiți pe jumătate din autoturismul care rula cu viteză și crezându-se Superman, astăzi, oamenii legii din Dej au început cercetările pentru identificarea a patru tineri care au postat pe rețeaua de socializare un filmuleț făcut parcă după același scenariu. În timp ce la volanul mașinii se află o șoferiță, trei tineri sunt pe jumătate ieșiți pe geamurile laterale ale autoturismului care rula cu viteză și consumând alcool. Cu toate că aceștia au șters ulteriorul postarea de pe Facebook, polițiștii au salvat-o și spun că după ce vor fi identificați vor fi duși la audieri se vor fi sancționați în funcție de încadrarea faptei, după ce imaginile vor fi analizate de un agent al Poliției Rutiere.

Colonelul în rezervă Florin Moldovan, care până anul acesta a fost șef al Biroului Rutier din Dej, spune că fapta tinerilor este incalificabilă și este o dovadă de iresponsabilitate și lipsă de respect față de lege, dar și față de persoanele implicate. Fostul polițist spune că cei patru tineri pot fi trași la răspundere pe baza imaginilor postate, dar că mai grave decât orice sancțiuni puteau fi urmările faptei lor, deoarece în orice moment „distractia” lor se putea încheia tragic.

Cei patru au fost identificați de polițiști și au fost sancționați fiecare cu câte 250 lei pentru nepurtarea centurii de siguranță. Totodată, acestora li s-a atras atenția asupra comportamentului și consecințelor care pot avea loc în urma unor astfel de acțiuni iresponsabile.

Sursa : dejeanul.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.