S-au inceput lucrarile la Eco-Reteaua Urbana in cartierul Vasile Alecsandri (VIDEO)

1
211

S-a dat startul inceperii execuţiei lucrărilor proiectului „Dezvoltarea eco-reţelei urbane şi a infrastructurii de agrement in cartierul Vasile Alecsandri”, proiect prioritar in cadrul planului integrat de dezvoltare urbană al Municipiului Baia Mare. Astăzi a avut loc predarea amplasamentului şi a ordinului de incepere a lucrărilor către executant.
Spre bucuria locuitorilor cartierului Vasile Alecsandri, in acest an, locurile de joacă pentru copii, cele de agrement şi scuarurile vor fi extinse şi modernizate, iar spaţiul public va fi dotat cu mobilier urban.

Spaţiile verzi vor fi extinse, suprafaţa la nivel de cartier urmând să fie suplimentată cu 13, 5 hectare de zonă verde şi 4.230 de metri pătraţi de locuri de agrement amenajate.

Şi pentru că solul din zonă prezintă alterări grave cauzate de activităţile agenţilor economici aflaţi in vecinătate, amenajarea şi refacerea zonelor verzi prin plantarea de ierburi, de arbori şi arbuşti va duce la diminuarea gradului de poluare, conchid reprezentanţii Primăriei. Proiectul, cu o valoare de aproape 7 milioane de lei, ar urma să fie finalizat la mijlocul acestui an.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. In tot ce se minte nu se va realiza veci ..banul public este TINTA NUMARU 1 la acest individ numai aparente pe media scrisa si televizata ,, rusinos in tot ce face ceea ce este mai GRAV CA STAPANESTE PRESA SI tTV,, locala mai are tupeu sa mearga la BUCURESTI la congresu’ PNL. de unde va fi dat afara ,, ca asta n-are crestere de acasa si TUPEU NU MAI VORBIM,, mizerie si minciuni la fiecare pas,, orice numai caracter uman nu are……

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.