S-A „UITAT” ÎN CURTEA VECINULUI – Un maramureșean a furat 900 de lei din mașina unei bistrițence

0
160

S-A „UITAT” ÎN CURTEA VECINULUI  Un maramureșean a trecut dealul și a hotărât să-și păgubească vecinii, furând de la o localnică din Romuli. Polițiștii au reușit să îl identifice.

În 3 februarie, pe timpul nopții, un bărbat a încercat să intre într-un magazin, pentru a fura din el. Alarma s-a declanșat, așa că hoțul a fugit.

Totuși, nedorind să plece cu mâna goală, a luat la „verificat” autoturismele. Într-unul, aflat într-o curte, a văzut niște bani uitați de proprietara mașinii, mai exact suma de 900 de lei, și i-a furat.

Polițiștii din Năsăud au început verificările pentru identificarea făptașului. Deși localitatea Romuli are numeroase camere de supraveghere, abia luni polițiștii au reușit să îl identifice pe hoț.

La data de 12 februarie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate în două dosare penale de furt calificat și tentativă de furt, polițiștii Secției 6 Poliţie Rurală Năsăud l-au identificat pe un tânăr, de 21 de ani, din Vișeu de Sus, bănuit de comiterea faptelor. Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor și recuperarea prejudiciului”, se anunță într-un comunicat remis presei de către reprezentanții IPJ BN.

Sursă info.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.