S-A ÎNTÂMPLAT LA MAMAIA – Turistă străină, violată de un constănţean

0
379
foto http://www.cugetliber.ro

S-A ÎNTÂMPLAT LA MAMAIA O turistă din Polonia a fost violată şi tâlhărită în Satul de Vacanţă din Mamaia. Şocant este că nimeni nu a auzit ţipetele fetei de 20 de ani, cu toate că, la ora 20.00, când a fost prinsă de violator, zona era extrem de aglomerată. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile.

Ora 8 seara. Satul de Vacanţă. Practic, cel mai aglomerat loc din Mamaia, după lăsarea serii. Cu toate acestea, o turistă de 20 de ani din Polonia, care se plimbă singură pe malul lacului, este prinsă şi violată. Nimeni nu-şi dă seama ce se întâmplă, conform Observator.

Individul a târât-o pe femeie în gardul viu. Cu toate ca era ameninţată, a reuşit să îşi păstreze calmul şi a scăpat cu viaţă. După ce a violat-o, bărbatul i-a furat banii din geantă, dar şi telefonul mobil.

Aflată în stare de şoc, tânăra a rugat trecătorii să sune la 112.

Poliţiştii au împânzit Satul de Vacanţă si l-au prins imediat pe violator. Este un tânăr de 19 ani din satul Lanurile, judeţul Constanţa.

Oamenii din zonă spun că le este frică să iasă seara pe stradă. Pentru fapta lui, violatorul riscă până la 10 ani de închisoare.

Info

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.