S-A DAT CU DUȘMANUL – Băsescu este de acord cu jurnaliștii Antena 3. Află despre ce anume

0
862

Am trăit s-o vedem şi p-asta. Traian Băsescu s-a dat cu duşmanii de la Antena 3. Fostul preşedinte a dezvăluit că este de acord cu cei din trustul lui Dan Voiculescu într-un caz.
„În cazul Rarinca s-a exagerat. S-a urcat un pic pe justiţie. Nu mi-a plăcut când s-a făcut totul cu forţa după o decizie de achitare. Îmi pare rău că am aceeaşi părere cu Antena 3.

Chiar dacă ar fi fost greşită acea decizie, a fost o decizie de achitare în cazul Rarinca. Doi oameni, cei mai puternici din magistratură s-au năpustit pentru că nu le-a plăcut că a fost achitată o amărâtă”, a spus fostul preşedinte la RTV.

Şi asta nu e tot. Băsescu i-a luat partea şi lui Gigi Becali. „Să-l pui sub învinuire pe Becali când ai deja o declaraţie dată în faşa justiţiei. Cred că se exagerează”, a spus şeful MP. Gigi Becali a fost pus sub acuzare după ce nu a mai recunoscut un denunţ la adresa lui Puiu Popoviciu pe care l-a făcut acum 9 ani. Gigi a spus că a uitat tot ce s-a întâmplat, lucru ce i-a scos din minţi pe procurori.

Nici serviciile nu au scăpat de gura lui Băsescu. Fostul şef al statului e nervos şi acum pentru că nu a fost înştiinţat de jaful din ANRP. „Eu de la serviciile astea atotştiutoare nu am ştiut ce se întâmplă la ANRP. Tot ce am aflat a fost de la Elena Udrea”, a mai spus Băsescu. (Sursa: stiripesurse.ro)

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.