S-A CONFIRMAT – Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș cercetează crima de la Vișeu de Sus. O bătrână a fost violată și ucisă, criminalul e în libertate

0
455

Jurnalistul Vasile Dale dezvăluia ieri detalii despre un caz terifiant care s-a petrecut în noaptea dinspre sâmbătă spre duminică la Vișeu de Sus. O bătrână din localitate a fost violată și ucisă, însă cazul a fost ținut la secret de către autorități. 

Crima, precedată de viol, ar fi avut loc în noaptea dinspre 10 spre 11 martie, zona fiind împânzită imediat de polițiști și criminaliști coordonați de către un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș. Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș și-a actualizat site-ul cu primul comunicat de presa din anul 2018. Ce spune Parchetul? Purtătorul de cuvânt din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

La Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş a fost înregistrată o cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere şi omor calificat, urmare a sesizării din data de 11.03.2018 cu privire la faptul că victima T.V., în vârstă de 80 de ani, a fost găsită decedată în locuinţa sa de pe raza oraşului Vişeu de Sus, judeţul Maramureş.

În aceeaşi zi la locul faptei s-a deplasat o echipă formată din procuror şi lucrători ai poliţiei judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, care au efectuat cercetarea la faţa locului. Totodată, s-a dispus efectuarea unei autopsii medico-legale, concluzionându-se că decesul victimei s-a datorat asfixiei mecanice prin sufocare.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii penale în cauză.

Citește știrea inițială: http://actualmm.ro/terifiant-la-viseu-de-sus-pe-surse-batrana-violata-si-ucisa-weekendul-trecut-autoritatile-nu-au-confirmat-inca-oficial-cazul/

Sursa info și foto: Vasile Dale. 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.