S-A ALES CU FRACTURĂ PIRAMIDALĂ NAZALĂ – Femeie lovită în Satu Mare de un funcționar al Consiliului Județean

0
929
foto presa sm

S-A ALES CU FRACTURĂ PIRAMIDALĂ NAZALĂ Caz absolut revoltător în Satu Mare. Natalia T., o femeie, în vârstă de 41 de ani, susține că a fost lovită de un funcționar al Consiliului Județean Satu Mare.

Totul s-a întâmplat în această dimineață, pe strada Ion Galu, în zona Grădiniței 14 Mai.

Femeia susține că și-a parcat mașina în fața unei case, într-un mod care să permită accesul în curte, pentru a-și duce copilul de trei ani la grădiniță. Doar că, între timp, a ieșit din locuință un funcționar al Consiliului Județean, care i-a reproșat modul în care a parcat.

De aici, totul a degenerat în ceartă, iar funcționarul public i-ar fi aplicat femeii o lovitură la nivelul nasului. De față cu minorul, de trei ani!

Femeia a suferit o fractură de piramidă nazală, cu deplasare. Victima a obținut un certificat medico-legal, în care scrie că are nevoie de 14-16 zile de îngrijiri medicale.

Femeia a depus plângere penală împotriva agresorului, în cazul în care acesta nu se va ajunge la o cale de mijloc. Femeia a declarat pentru PresaSM că îi este frică că totul se va mușamaliza.

Contactat direct și prin intermediari, funcționarul în cauză – respectiv Viorel C. – nu a vrut să facă niciun comentariu. Totuși, acesta a sugerat că ar fi fost provocat. Mai multe detalii legate de ce a urmat nu a dorit să ofere.

Cert este faptul că Poliția va avea sarcina să stabilească circumstanțele în care s-a petrecut totul.

Natalia T. a fost operată de urgență la Spitalul Județean Satu Mare după ce ar fi fost lovită cu pumnul în față în plină stradă de un funcționar public din cadrul Consiliului Județean. Victima este nevoită să stea cu o mască specială pe față cel puțin zece zile. Pe lângă durerile greu de suportat, femeia mai are și probleme în a respira.

Detalii citiţi pe Presa SM

Sursa foto

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.