ROTARACT BAIA MARE – Spectacol cu strângere de fonduri pentru Adăpostul de câini

0
220

ROTARACT BAIA MARE  Anual, în perioada sărbătorilor de iarnă, Clubul Rotaract Baia Mare organizează un spectacol caritabil, banii strânşi fiind folosiți în scopuri de binefacere care diferă de la an la an.

ROTARACT BAIA MARE  Anul acesta, Rotaract Club Baia Mare își îndreaptă atenția către Adăpostul de câini din Baia Mare, care, din păcate, în acest moment, este la capacitate maximă.

Se dorește ca fondurile adunate în urma acestui eveniment caritabil să fie investite în modernizarea și extinderea acestui adăpost pentru animale, în acțiuni de sterilizare și vaccinare, dar şi pentru strângerea de hrană.

Ediția de anul acesta se va desfășura la Teatrul Municipal din Baia Mare, sâmbătă, 17 decembrie, începând cu ora 19.00.

Pe lângă multe surprize (printre care un târg de Crăciun și o tombolă cu premii), vor avea loc și două momente artistice, unul susținut de trupa locală Rolling Papers, celălalt aparținând trupei Auăleu din Timișoara cu spectacolul HUOOOOO!!!

Invitațiile pentru spectacolul Bănuț pentru Suflețel se pot procura în schimbul a unei donații de 25 lei de la următoarele locații: Crama Millennium, Teatrul Municipal Baia Mare, Podul Viilor 9, dar și de la Căsuța de poveste din Centrul Vechi, membrii Rotaract oferă, zilnic, între orele 17.00 și 22.00, O Cană de Fericire.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.