Romaşcanca Udrea şi liberalul Becali

0
36

Candidata ARD în Colegiul Roman, Elena Udrea, a început să-şi aducă aminte de lucrurile bune făcute pentru municipiul nemţean de fostul ministru PDL al Dezvoltării Regionale şi Turismului Elena Udrea.
Pentru că lăudătorii i-au plecat la USL după ce PDL a pierdut guvernarea, doamna Udrea a început să se laude singură.

Candidata ARD din Colegiul Roman a scris pe blog că a contribuit la refacerea unui cămin pentru bătrâni, la modernizarea străzilor şi a unui parc, şi la construirea de locuinţe sociale, a unei săli de sport şi unui bazin de înot. Din aceste motive, Elena Udrea speră că locuitorii Romanului o privesc, deja, ca pe „o romaşcancă de-a lor”.

George Becali este un om de afaceri cu bani. Cu foarte mulţi bani. Ca să demonstreze acest lucru, domnul Becali şi-a cumpărat palat, Maybach, gărzi de corp şi servitori, şi flutură teancuri de euro prin faţa camerelor de luat vederi atunci când îi vin urătorii şi când îi cad la picioare cerşetorii. George Becali este proprietar de terenuri şi de echipă de fotbal. De aceea, domnului Becali i se pare normal să devină membru PNL şi să candideze din partea acestei formaţiuni politice pentru un loc de parlamentar.

Dacă Elena Udrea vrea să fie privită ca „o romaşcancă de-a lor”, de ce George Becali, la banii lui, să nu fie privit ca un liberal de-al lor?

În ceea ce-i priveşte pe alegători, aceştia sunt priviţi în continuare ca nişte proşti, şi de ARD, şi de USL.

Sorin Avram

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.