ROMÂNI DAŢI DE GOL DE GPS – Au furat din Austria 17 biciclete. Au fost prinşi de poliţişti în Ungaria

0
417

Trei hoţi români au fost reţinuţi de autorităţi, după ce au fost localizaţi în Ungaria, foarte aproape de graniţa cu România, cu ajutorul unui dispozitiv GPS montat pe roata unei biciclete furate din Austria.

Poliţiştii care i-au reţinut imediat după localizarea prin GPS-ul furat au avut o surpriză uriaşă. În mașinile cu care circulau cei trei, au fost găsite, în total, 17 biciclete, toate furate, relatează heute.at, scrie Observator.

Un cetăţean austriac în vârstă de 29 de ani a depus plângere autorităţilor din localitatea Leoben, în data de 31 ianuarie.

Bărbatul a reclamat faptul că i s-a furat bicicleta, pe care avea montat un GPS. Cu ajutorul dispozitivului de localizare, poliţiştii i-au găsit pe cei trei români, în apropiere de frontiera României cu Ungaria.

Polițiștii austrieci au contactat de urgenţă autorităţile din Ungaria. Aceştia, folosindu-se de informațiile furnizate de GPS, au oprit două furgonete înmatriculate în România.

În cele două vehicule, poliţiştii au găsit nu mai puțin de 17 biciclete, toate furate.

Cei trei români, cu vârste cuprinse între 26 și 34 de ani, au încercat să scape de polițiști explicându-le că ar fi cumpărat bicicletele dintr-un târg de vechituri- Însă au bătut în retragere când au fost informați că au fost dați de gol de un GPS.

Pe numele lor au fost deschise dosare penale pentru furt. Cele 17 biciclete vor fi înapoiate proprietarilor.

Sursă: heute.at

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.