ROMÂNCĂ FILMATĂ ÎN TIMP CE FURA CARDUL UNUI PACIENT – Asistentă medicală în Italia, acuzată că a furat peste 40.000 de euro (VIDEO)

0
744

ROMÂNCĂ FILMATĂ ÎN TIMP CE FURA CARDUL UNUI PACIENT  Poliția italiană a dat publicității dovezile pe care le deține împotriva unei românce, asistentă medicală la Padova, acuzată că a furat peste 40.000 de euro de la pacienții ei.

În urmă cu câteva zile, Anca Viorica Petrehus a fost arestată în flagrant de carabinierii din Padova, în timp ce fura cardul unui pacient în vârstă de 70 de ani de la o cămin pentru bătrâni.

Românca s-a deplasat la un cămin de sprijin pentru bătrâni, „Immacolata Opera Concezione” din Padova. Aici, a intrat în camera unui pacient de 70 de ani, pe care-l cunoscuse în perioada în care fusese internat la secția de ortopedie din spitalul unde lucra.

Profitând de faptul că acesta a ațipit câteva momente, femeia a sustras un card dintr-un portofel pe care bătrânul îl avea lângă pat și s-a îndreptat spre un bancomat.

Anca Viorica Petrehus este acuzată că a retras peste 40.000 de euro din conturile unor pacienți, folosindu-se de cardurile de credit sau de debit ale acestora, scrie presa italiană.

Anca este angajată ca asistentă medicală la secția de Ortopedie a Spitalului din Padova.

Alerta a fost dată de un pacient de 77 de ani, care a descoperit, după o scurtă internare la ortopedie, că i-au dispărut 9.500 de euro din conturi. Românca se folosise de șase ori de cardul acestuia, pentru a retrage banii de la bancomat.

De asemenea, Anca Viorica Petrehus ar fi lăsat fără 2550 de euro un pacient marocan, de 54 de ani, iar altor două persoane le-ar fi furat suma de 30.000 de euro.

La sfârșitul lunii ianuarie, presa italiană relata cazul unei asistente medicale românce, angajată tot la secția de ortopedie a spitalului din Padova, care reușise să păcălească zeci de bărbați, furându-le bani de pe cardurile de credit.

Poliţia italiană a investigat cazul unei asistente acuzată că a drogat mai mulţi bărbaţi, apoi le-a furat banii.

Într-unul dintre cazuri, tânăra și-a invitat un coleg la cină, l-a drogat cu somnifere, apoi i-a furat cardul bancar de pe care a retras 250 de euro.

Nu este clar dacă este vorba despre aceeași asistentă care a furat de la pacienți, presa italiană nefăcând nicio referire în acest sens.

sursa info Observator

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.