Rock’N Road: Un Crăciun mai frumos în 2013 pentru o familie din Ulmoasa cu 6 copii

1
205

Luna decembrie aduce o nouă ediţie a evenimentului derulat de către membrii Asociaţiei Rock’N Road şi anume „Un Crăciun mai frumos”. De data aceasta toate fondurile adunate vor ajunge la o familie cu 6 copii din Ulmoasa, care are mare nevoie de ajutor pentru a-şi ţine copiii la şcoală.

“În memoria lui Ciupei Adrian Silviu continuăm evenimentul caritabil „Un Crăciun Mai Frumos ! ” care constă, ca în fiecare an, să oferim noi împreunî cu voi toţi cei care doriţi să vă implicaţi , un Crăciun mai frumos unei familii oarecare din Maramureş!

Anul acesta am găsit o familie în Ulmoasa exact după Baiţa (lângă Tăuţi ). Familia Şomcutean are 6 copii din care 2 sunt la o scoală cu dizabilităţi în Suceava (fiind surdo-muţi ) şi 4 acasă, dintre care un bebe de 2 săptămâni , o fetiţă în clasa a II-a şi una în clasa a IV-a (am scris aceste lucruri deoarece nu au rechizite pri9mite de la şcoală !)”, a declarat, pentru actualmm.ro, Csabi Rusitczki, preşedinte Rock’N Road.

Este  nevoie de rechizite, hăinuţe, alimente, o maşină de spălat semiautomată (în care se bagă apă), un frigider “şi pentru eroina casei o fetiţă de clasa a 4-a care, din spusele vecinilor, face tot în casa un Calculator!”, respectiv achitarea datoriei la magazinul din sat în sumă de 490 lei ! (pâinea de multe ori o primesc gratis )

“Acceptăm orice fel de ajutor de la oricine! PS: În decembrie vă pregătim şi un Mega Chef cu o Mega Trupă unde NU se va plăti intrare şi unde se vor putea face donaţii!”, a concluzionat Csabi.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.