RISCĂ ÎNCHISOAREA – Doi români s-au dat drept polițiști rutieri în Austria. Aceștia opreau mașini și le cereau șoferilor bani pentru a nu-i amenda

0
336

RISCĂ ÎNCHISOAREA  Doi români au fost arestați, duminică, pe autostrada A1 din Austria pentru că se dădeau drept polițiști rutieri și luau bani de la șoferii de tiruri pe care îi trăgeau pe dreapta, scrie Noen.at.

RISCĂ ÎNCHISOAREA Timp de patru luni, cei doi români, de 34 respectiv 48 de ani, au oprit mai multe tiruri care circulau pe autostrada A1 și în urma unor verificări le cereau șoferilor bani pentru a nu-i amenda. În această perioadă, cei doi au adunat 64.000 de euro, a transmis poliția austriacă.

În timpul audierilor, românul de 48 de ani a admis că a efectuat unsprezece ”acte oficiale” începând din 5 iunie, dintre acestea șase au avut loc pe A1 în Austria Inferioară și cinci pe autostrada A8 în nordul țării.

De asemenea, cei doi români au mărturisit și că au folosit numere de înmatriculare furate pentru mașina lor, astfel încât să nu fie identificați.

 

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.