REZULTATELE MISIUNILOR SPAȚIALE – NASA anunță azi noi descoperiri despre oceanele extraterestre din sistemul nostru solar

0
93

REZULTATELE MISIUNILOR SPAȚIALE  NASA se pregătește să facă un anunț important despre oceanele extraterestre, într-o conferință de presă ce va fi organizată joi, 13 aprilie.

Loading...

NASA va face săptămâna această un anunț important despre oceanele aflate pe alte planete din sistemul nostru solar. O conferință de presă la care vor participa experți din întreaga lume va fi organizată joi, la ora 21:00 (ora României), când vor fi prezentate noile rezultate ale misiunilor Cassini şi Hubble.

Faptul că NASA intenționează să prezinte rezultate ale misiunii Cassini indică faptul că anunțul ar putea avea legătură cu unul din sateliții lui Jupiter, Europa, sau cu luna lui Saturn, Enceladus. De altfel, Europa, sub a cărei suprafață înghețată oamenii se găsește un ocean, reprezintă unul dintre cele mai probabile locuri din Sistemul Solar în care viaţa microbiană ar putea să existe în afara Terrei.

Ultimul anunț major făcut de NASA a fost în luna februarie. Atunci, Agenția Spațială Americană a anunțat că a găsit 7 planete de dimensiunea Pământului, în sistemul solar Trappist-1. Trei dintre acestea ar putea avea apă și este posibil să poată susține viața. Descoperirea a fost realizată în urma studiilor cu telescopul Spitzer Space.

Sursă info și foto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.