REZULTATE BIROUL ELECTORAL JUDEȚEAN – Morar a câștigat la Ulmeni, iar candidatul PNL la Baia Sprie

7
2020

REZULTATE BIROUL ELECTORAL JUDEȚEAN  În urma numărării voturilor valabil exprimate la alegerile locale parțiale din data de 11 iunie 2017 în Circumscripția electorală nr. 12 Ulmeni, s-a stabilit că 2563 voturi revin candidatului Morar Lucian Ioan Titus și 1348 candidatei Luca Cornelia, conform Biroului Electoral Județean (BEJ).

În Circumscripția electorală nr. 3 Baia Sprie, candidatul Partidului Național Liberal, Bîrda Sebastian Alin, a obținut un număr de 1295 voturi.

Procesul verbal centralizator pe județ va fi postat pe site-ul Instituției Prefectului – Județul Maramureș, la secțiunea Alegeri locale parțiale, în cel mai scurt timp.

Știre în curs de actualizare.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

7 COMENTARII

  1. Ce ii mai cantau prohodul cei de la ziarul online lui Morar,iar Zetea se dadea mare castigator,fara sa-si dea seama ca gargara nu tine,oamenii vad cand nu esti in stare de mare lucru.Nu a mai tinut nici figura sa o bage pe post de iepure de concurs pe d-na Pintea.

  2. O parte din presa iar s-a facut de ras,sondaje,party-priuri,iar acum sunt opariti,deoarece inca nu a aparut stirea ca pesedistele au pierdut lamentabil.Cum sa te prezinti in alegeri de primar ( gospodar) cu niste functionari plictisiti, care dau senzatia ca toata viata au ingrosat randurile contopistilor de birou.Oricum e interesant cum fituica a devenit in ultima vreme fan psd.Interesant.

  3. pesedist virtual: Daca candidatele noastre la cele doua primarii,ar fi fost singure pe liste,mai mult ca sigur am fi castigat alegerile…

  4. Lui Morar i s-a aratat ingerasul inca o data. Daca va fi baiat destept si-si va evalua corect „locul si rolul in societate” va mai duce un mandat fara acesta. Cu conditia sa nu se intinda prea mult la faina/slanina, pentru ca va fi monitorizat mult timp. Si numai el.

    • Foarte multe critici la adresa lui Morar si acum sa fim seriosi, nu e nici mai rau dar nici mai breaz decat armata de primari din judet care nu fac absolut nimic si freaca menta.O fi Ulmeniul la pamant,dar Somcuta,Seini,Cavnic,Tg.Lapus,Baia Sprie cu ce sunt mai presus?Saracia si lipsa locurilor de munca e pandemica,iar de Maramuresul istoric nici nu mai povestim,acolo e jale si mai mare,asta si explica depopularea masiva a judetului.Sau si mai rau ce mari realizari are C.J? ZERO.

      • Ar fi cazul ca cei doi primari alesi,in Ulmeni si Baia Sprie,sa se ambitioneze si sa faca lucruri serioase.Daca o sa mearga doar la scarbiciu,cum merge functionarimea plictisita,la viitoarele alegeri cele doua comunitati se vor balacarii tot in mizerie si saracie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.