REVINE O NOUĂ METODĂ DE ÎNŞELĂCIUNE – Escrocii trimit mesaje cum că ai câştigat un premiu substanţial

0
605
foto antena 3

REVINE O NOUĂ METODĂ DE ÎNŞELĂCIUNE Revine în peisajul infracţional o metodă de înşelăciune care a făcut multe victime în anii trecuţi şi în Maramureş.

Este vorba despre metoda prin care victima este anunţată că este câştigătoarea unui premiu substanţial oferit de o firmă cu renume. Dar pentru a intra în posesia premiului trebuie să depună o sumă de bani într-un cont.

Poliţia Municipiului Baia Mare a fost sesizată de un bărbat despre faptul că a fost înşelat cu 1150 lei de persoane necunoscute.

Acesta ar fi primit un mesaj pe telefonul mobil în care era anunţat că a câştigat un laptop şi suma de 10.000 de euro în urma unei extrageri efectuate de o firmă de electrocasnice.

Pentru a intra în posesia premiului, bărbatul a fost sfătuit să depună într-un cont bancar o sumă de bani. Lucru pe care l-a şi făcut. Ulterior a realizat că a fost înşelat şi a anunţat poliţia.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune şi pentru identificarea autorilor.

Poliţiştii maramureşeni le recomandă cetăţenilor să NU SE LASE ÎNŞELAŢI, să nu dea crezare unor astfel de mesaje. Dacă nu au cunoştinţă de derularea unor astfel de campanii.

Mai ales dacă li se solicită bani pentru a intra în posesia aşa-zisului „premiu”.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

Foto

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.