REVELION TRANSFORMAT ÎN COŞMAR – Aproape 300 de români țepuiți la Viena

0
1119
foto http://www.turismark.ro/

COŞMAR Aproape 300 de români din Austria au plătit între 100 și 130 de euro pentru rezervarea unui loc pentru un revelion de vis într-un palat renumit din Viena.

COŞMAR Însă, cu opt zile înainte de petrecerea dintre ani, organizatorul, Călin Ion, 25 de ani (conform profilului Facebook), a anunțat că nu se mai face nimic, informează Gazeta Românească.

Dubiile au început cu două săptămâni înainte, când reprezentanții firmei care ofereau cateringul nu mai puteau intra în contact cu Călin Ion. Românul era de negăsit.

Organizatorul promitea un ”Revelion de neuitat” la palatul Liechtenstein, din Viena, care cuprindea masa festivă cu meniu tradițional românesc, muzică live, artiști renumiți, focuri de artificii si numeroase alte surprize.

Pentru doar 130 de euro se anunța un megaspectacol la un local unde doar chiria sălii ajunge să depășească 20.000 de euro.

Nimeni nu și-a pus întrebarea cum se poate organiza un asemenea eveniment pe bani atât de puțini.

Doar pentru chiria sălii ar fi trebuit să existe minim 200 de participanți. Fără să mai punem la socoteală meniul cu produse foarte scumpe, băutura, artiștii, închiriatul mobilierului, etc.

Cu toate astea, Ion a vândut circa 250 de bilete, pentru care a strâns peste 30.000 de euro (conform presei austriece).

Escrocheria a ajuns și în presa austriacă, fiind prezentată pe larg de publicația ”Heute”.

Jurnaliștii austrieci anunță cititorii că unul dintre organizatori a fugit cu banii și a dispărut. ”Seara dintre ani ar fi trebuit să devină o petrecere de neuitat în grădinile palatului Liechtenstein, cu muzică live, mâncare tradițională românească și artificii. Petrecerea a fost anulată și organizatorul a dispărut. Biletul de intrare de persoană a costat 130 de euro”, scrie ”Heute”.

Ultimul anunț pe care Călin Ion l-a făcut despre eveniment este din data de 18 decembrie, pe contul lui de Facebook.

Atunci, super-organizatorul anunța meniuri fabuloase, muzică și artiști deosebiți, precum și alte surprize:

”Finalul acestui an soseşte cu o invitaţie de „zile mari” la o petrecere „ca-n poveşti”! PALATUL LICHTENSTEIN DIN VIENA va găzdui REVELIONUL ROMÂNILOR – o sărbătoare românească de neuitat! PREZENTATORUL EVENIMENTULUI VA FI BURSUCUL DE LA KANAL D.

Oaspeţii vor fi trataţi „regeşte” într-un cadru deosebit de nobil ! Avem patru meniuri tradiţionale româneşti la care se vor asorta diverse băuturi pentru toate gusturile după principiul „all you can drink”; muzică LIVE şi voie bună cu umoristul Mihai Nae. Evident că nu va lipsi nici Johan Strauss la miezul nopţii cu valsuri însoţite de focuri de artificii!

Mâncarea va fi preparată de Restaurantul Donaudelta cu ajutorul domnului Dorel Şerbănescu, partenerul meu la acest eveniment.”

continuarea AICI

foto

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.