REVELION ÎN SIGURANȚĂ – Poliţiştii de la structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, arme, explozivi şi substanţe periculoase vor acţiona în zonele aglomerate la trecerea dintre ani

0
84

Poliţiştii maramureșeni vor fi la pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranța cetăţenilor.

În perioada 30 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018, poliţiştii de la structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, arme, explozivi şi substanţe periculoase vor acţiona zilnic pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

În zonele aglomerate sau în cele în care se anticipează prezenţa unui public numeros, vor fi prezenţi şi poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

De asemenea, polițiștii vor monitoriza traficul rutier, pe toate drumurile naționale și județene pentru fluidizarea circulaţiei şi prevenirea evenimentelor rutiere.

Recomandăm tuturor cetățenilor să adopte o conduită corectă în această perioadă și să respecte indicațiile polițiștilor aflați în trafic.

Poliţiştii maramureşeni urează tuturor cetăţenilor sărbători fericite, în pace şi linişte, alături de cei dragi!

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.