REȚINUȚI PENTRU 24 DE ORE – Doi tineri din Baia Mare, bănuiți că au jefuit un bărbat și i-au furat telefonul mobil și un pachet de țigări

1
958

REȚINUȚI PENTRU 24 DE ORE  Pentru că siguranţa cetăţenilor este prioritate a poliţiştilor, aceştia iau măsuri ferme ori de câte ori constată că viaţa şi integritatea unei persoane sunt puse în pericol. Doi băimăreni care au tâlhărit un bărbat pentru un telefon mobil în valoare de 70 de lei şi un pachet de ţigări, au fost reţinuţi de poliţiştii de investigaţii criminale.

Loading...

La data de 2 septembrie, un băimărean a sesizat poliţia prin SNUAU 112 cu privire la faptul că a fost tâlhărit. Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, a declarat că în jurul orei 15.30, în timp ce se afla pe strada 8 Martie din municipiul Baia Mare, persoane necunoscute l-au deposedat prin violenţă de un telefon mobil şi un pachet de ţigări. Valoarea prejudiciului a fost de 85 de lei.

În urma activităţilor de cercetare şi investigare desfăşurate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au fost identificaţi doi tineri de 20 respectiv 25 de ani din municipiu, bănuiţi de comiterea faptei. Aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii vă recomandă să nu toleraţi astfel de fapte şi, indiferent de valoarea prejudiciului, să sesizaţi poliţia ori de câte ori sunteţi victimele sau martorii unor infracţiuni!

Informații furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș

1 COMENTARIU

  1. Cum o sa facem capitala Tineretului in oras cand mai toti tinerii baimareni se cazeaza in Satu Nou de Sus?Doi talharesc,trei cultiva canabis pe malul Somesului,incat inainte sa-i salte mascatii te si intrebi cum poate cineva sa mai sustina ca nu au tinerii preocupari.Cei de la C.J MM,in frunte cu Zetea,sa nu se mai planga ca nu este forta de munca pentru fabrici,uite mult trambitatul Parc Industrial il pot face in Satu Nou de Sus,ca este forta de munca destula.Si cand te gandesti ca si patronatele au numai de castigat,daca idiotii astia au preferat sa se racoreasca vreo 10 ani pentru un pachet de tigari,ei sunt probabil (zic si eu) dispusi sa lucreze pentru salariul minim,cum lucreaza 90 % din muncitorime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.