REŢINUT PENTRU OMOR CALIFICAT – Un caporal de la o unitate militară din Craiova, acuzat că și-a incendiat iubita

0
224

REŢINUT PENTRU OMOR CALIFICAT Un caporal angajat al unei unităţi militare din Craiova, acuzat că şi-a incendiat iubita, a fost reţinut de către procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timişoara pentru omor calificat, după ce tânără a murit în spital.

REŢINUT PENTRU OMOR CALIFICAT Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie arată într-un comunicat că procurorii Parchetului Militar au dispus reţinerea caporalului Ştefan Daniel Truţă, angajat al unei unităţi militare din Craiova, pentru infracţiunea de omor calificat, conform Libertatea.

Bărbatul şi-a incendiat iubita, cu ajutorul unui spray şi al unei brichete, femeia decedând la spital.

”La data de 24 februarie 2017, pe fondul unui conflict între inculpat şi concubina sa, acesta a stropit cu alcool sanitar victima, apoi, cu ajutorul unui spray şi al unei brichete, i-a dat foc.

Victima a suferit o serie de leziuni, prezentându-se împreună cu agresorul la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, unde a fost internată, iar astăzi aceasta a decedat. Din constatările medicale preliminare din data de 24 februarie 2017 a reieşit că victima a prezentat leziuni ce s-au produs prin acţiunea flăcării şi i-au pus în primejdie viaţa”, se arată în comunicat.

Caporalul Ştefan Daniel Truţă va fi prezentat, sâmbătă, cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Militar Timişoara.

sursa INFO

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.