REMEDIU NATURIST – Bea această băutură și vei fi bronzată până la iarnă!

0
267
sursa foto: delina.hu

REMEDIU NATURIST. Tocmai te-ai întors din vacanță și vrei ca nuanța ciocolatie a pielii să dureze mai mult? Pentru a-ți menține bronzul până la iarnă, încearcă această băutură!
Menține pigmentul pielii prin alimentație
Cea mai eficientă metodă pentru a-ţi păstra bronzul este o dietă bazată pe alimente colorate, bogate în betacaroten, cum sunt morcovii, roșiile, ardeii grași, cartofii dulci, spanacul, pătrunjelul, salata verde, andivele, caisele, dovleacul, mango, papaya, portocalele, prunele, pepenele galben.

Un studiu efectuat în 2011 de Dr. Stephen de la Universitatea din Nottingham arată că un consum regulat de alimente cu niveluri ridicate de betacaroten nu schimbă textura pielii, ci o pigmentrează datorită substanțelor chimice naturale numite carotenoide, care se găsesc în compoziția lor.

Consumă-le cu măsură
Specialiștii atrag atenția că dacă obișnuiești să mănânci o cantitate foarte mare de alimente ce au în compoziția lor betacaroten, există riscul să faci carotenemie, o boală ce duce la modificarea culorii pielii. Afecțiunea nu pune viața în pericol. Când nu se mai consumă aceste alimente, pielea revine la culoarea sa normală.

Și uleiul de măsline este bun!
Potrivit oamenilor de știință, uleiul de măsline are beneficii pentru piele, deoarece oferă o doză mare de antioxidanți. În plus, ajută la păstrarea bronzului. Așa că, după ce te-ai întors din vacanță, asezonează-ți salatele cu ulei de măsline. Faci astfel și ca pielea să se mențină catifelată și elastică.

Din ce prepari băutura magică
Consumul de lichide mărește durata de viață a tuturor celulelor (inclusiv a celor de la suprafața pielii) și astfel ajuți ca bronzul să nu se șteragă. Pentru a obține băutura care te ajută să rămâi bronzată până la iarnă, ai nevoie de:

3 morcovi potriviți

1 ardei gras roșu

3 felii de dovleac galben

3 felii de pepene galben

2 linguri ulei de măsline

2 fire pătrunjel tocat

Zeama de la o lămâie

Cureți și speli morcovii, ardeiul gras. Tai legumele bucăți potrivite și le pui în blender. Adaugi feliile de dovleac și de pepene galben (trăiate mărunt), apoi pui uleiul de măsline, zeama de lămâie și pătrunjelul. Mixezi până obții un suc. Consumi băutura de 2-3 ori pe săptămână.

Sursa info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.