RECURS RESPINS – Avocații lui Cătălin Cherecheș vor cere eliberarea sub control judiciar. Apărătorii se concentrează pe procesul de la CEDO

0
1786

RECURS RESPINS Primarul ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, rămâne în arest la domiciliu. Magistrații Curții de Apel Cluj au respins astăzi, 15 septembrie, contestația formulată la decizia Tribunalului Cluj de menținere a arestului la domiciliu.

 

Avocații primarului Cătălin Cherecheș au anunțat că cel târziu luni vor depune o nouă cerere de eliberare sub control judiciar. Mai mult, apărătorii se concentrează în acest moment pe depunerea unui amplu dosar la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO).

Abuzurile din România în cazul Cherecheș, în atenția CEDO

Potrivit avocațiilor primarului ales, Cătălin Cherecheș, dosarul care va fi depus la CEDO privește o amplă acțiune de contestare și criticare a abuzurilor la care a fost supus clientul lor. Mai exact, la Curtea Europeană a Drepturilor Omului vor fi atacate toate acțiunile procurorilor și multe dintre hotărârile și încheierile date de către instanțele românești. Acțiunea întreprinsă la CEDO, în cazul lui Cătălin Cherecheș, nu va avea ca și obiect atacarea condițiilor de arest, ci cercetarea judecătorească abuzivă.

Simona Vasiac

Citește și:

ACTUALIZARE 2 VINE ACASĂ! – Curtea de Apel Cluj a dispus eliberarea lui Cătălin Cherecheș! Decizia este DEFINITIVĂ!

DEMERS – Ordinul prefectului în cazul Cherecheș, atacat la Curtea Constituțională

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.