RECLAMAŢII – Telefoanele şi gadgeturile conduc în topul reclamaţiilor făcute de maramureşeni la Protecţia Consumatorului

0
203

Mii de maramureşeni depun anual reclamaţii la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Maramureş. Pentru că sunt cetăţeni europeni şi au drepturi, aceştia se adresează instituţiei în momentul în care simt că le-au fost încălcate drepturile şi sunt nemulţumiţi de serviciile sau bunurile achiziţionate. În topul aferent anului 2015 şi întocmit de comisarii CJPC Maramureş conduc reclamaţiile legate de telefonia mobilă şi gadgeturi.

„Sunt foarte multe reclamaţii, în special pe telefonia mobilă. În ceea ce priveşte comercializarea produselor alimentare, nu s-au constatat abateri în judeţul nostru. Sporadic s-au semnalat câteva cazuri. Pe tot parcursul anului trecut am avut 90 de kilograme de produse alimentare care au fost oprite de la comercializare, din care o treime au fost sucuri”, a declarat Olivia Ardelean, comisar şef adjunct CJPC Maramureş.

În total, în anul 2015 au fost 330 de reclamaţii la telefonia mobilă, telefoane şi gadgeturi, aproape 80 de sesizări legate de aparatura electrocasnică şi 70 legate de materialele de construcţii.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.