REACŢIE – Ce declară membrii trupei Carla’s Dreams, după ce un jurnalist le-a dezvăluit identitatea

0
424

REACŢIE După ce jurnaliștii ruși au difuzat zilele câteva poze în care susțin că au dezvăluit identitatea membrilor trupei Carla’s Dreams, aceştia din urmă au reacţionat.

REACŢIE Jurnaliştii unui site din Rusia par hotărâţi să-i deconspire pe membrii trupei Carla’s Dreams.

După ce au publicat câteva imagini în care, susţin ei, apar artiştii fără mască, ziariştii au cerut Ministerului de Interne din România să confirme identitatea artiştilor din Republica Moldova.

Cererea le-a fost însă refuzată, astfel că trupa va rămâne în continuare… o enigmă.

Miercuri, liderul trupei a avut şi o reacţie, vis-a-vis de acest scandal. ”În ce privește ”expertiza online privind fizionomia” (sic!), dar și ce ține de alte ”acțiuni operative”, asta, desigur ne-a amuzat și pe noi. Nu vedem necesar să comentăm asta, odată ce am spus-o de nenumărate ori, misiunea noastră este alta: să facem muzică de care ne place, și v-ar putea plăcea și vouă. Atât. Fără ”combinații și filaj”, pentru că asta nu ține de noi”, este mesajul apărut pe profilul oficial al trupei, de pe Facebook.

Membrii trupei au dat un comentariu și la postarea Ministerului Afacerilor Interne din România, de pe Facebook. ”Profesionist. Corect. Plăcut. 😉 Vă mulțumim!”, a fost mesajul artistului cu mască, de altfel singura reacție în legătură cu acest subiect.

sursa info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.