I S-A RESPINS CEREREA – Răzvan Rentea, suspectul triplei crime de la Apa, rămâne după gratii

0
249

I S-A RESPINS CEREREA Răzvan Mircea Rentea, suspectul în cazul triplei crime de la Apa, rămâne în arest preventiv în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare.

Judecătorii Tribunalului Satu Mare au decis să îi respingă cererea. Rentea a cerut să fie pus sub control judiciar în locul măsurii arestului preventiv.

Judecătorii l-au întrebat pe ce își justifică cererea, dacă are elemente noi față de ultima cerere din decembrie 2017, acesta a spus că nu își amintește ce a invocat în ultima solicitare de eliberare.

De asemenea, acesta tot nu recunoaște nimic din acuzațiile aduse de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Surse au declarat pentru PresaSM că Răzvan Rentea s-a plâns despre faptul că ar fi în pericol fiindcă stă în Arestul Inspectoratului Județean de Poliție cu un alt suspect pentru crimă.

Acesta s-ar mai fi plâns de faptul că patul este tare, motiv pentru care a dezvoltat o afecțiune medicală la coloana vertebrală. Principalul suspect în cazul triplului asasinat de la Apa mai susține că din cauza mâncării, e care o consideră de proastă calitate, acesta ar fi slăbit considerabil.

Mai mult, acesta nu recunoaște nici acum că și-ar fi ucis mama, tatăl și bunica. Rentea le-a cerut judecătorilor să schimbe încadrarea măsurii arestului preventiv cu cea a controlului judiciar. Fără nicio șansă, în schimb.

Mai multe despre acest caz citiţi AICI

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.