RAZIE ÎN BAIA MARE – Luptătorii SAS au luat la puricat 8 localuri din oraș

0
3329

RAZIE ÎN BAIA MARE În noaptea de sâmbătă spre duminică poliţiştii au ajuns în opt localuri publice de pe raza municipiului Baia Mare, nu pentru a ştirbi din distracţia celor prezenţi în localurile respective, ci pentru a preveni producerea unor fapte antisociale, ce pun în pericol viaţa şi bunurile persoanelor.

Poliţiştii au urmărit depistarea persoanelor cu preocupări infracţionale, în special a celor care comit acte de violenţă, perturbă ordinea şi liniştea publică. Concomitent a fost verificată respectarea normelor legale de funcţionare a localurilor publice cu program de noapte, modul de asigurare a securităţii bunurilor şi valorilor, dar şi respectarea normelor de comerţ.

Astfel, între orele 23.00 – 04.00, au fost angrenaţi în acţiune poliţişti rutieri, de la structurile de ordine publică, investigaţii criminale, de investigarea criminalităţii economice, alături de poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate. Acţiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilo din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi a jandarmilor.
Pentru neregulile constatate au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 32.000 de lei, cele mai multe pentru abateri de la Legea 8/1996 privind drepturile de autor şi drepturile conexe.

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.