RĂZBOI ÎNTRE CARTELURI – Șase cadavre decapitate, găsite în Mexic

0
634

RĂZBOI ÎNTRE CARTELURI  Cel puțin 10 oameni au fost găsiți luni morți în Guerrero, unul dintre cele mai violente state din Mexic, în cazuri separate în urma unor rivalități între grupuri de traficanți de droguri, informează Reuters.

Roberto Alvarez, un purtător de cuvânt al al securității statului din Mexic, a precizat că în capitala statului, Chilpancingo, șase cadavre au fost găsite decapitate,  într-un automobil abandonat. Capetele victimelor se aflau într-un sac de plastic așezat pe vehicul.

Automobilul a fost găsit de poliție pe stradă. Alte patru cadavre au fost găsite luni în două locuri din Chilapa, o localitate mai mică la circa 60 de km de orașul Chilpancingo, cu 187.000 de locuitori.

Victimele aveau mâinile legate și prezentau urme de tortură, a precizat o sursă a AFP din cadrul autorităților locale.

Crimele au avut loc în cadrul luptei dintre cartelurile Los Ardillos și Los Jefes, care anterior formau cartelul Los Rojos, a explicat aceeași sursă. În prezent, cele două grupări criminale luptă pentru controlul traficului de droguri din regiune.

Tot în statul mexican Guerrero,  unde în zonele montane se cultivă mac pentru opiu,au dispărut în urmă cu doi ani 43 de studenți, probabil asasinați de Los Guerreros Unidos, rivalul Los Rojos.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.