RĂSTURNARE DE SITUAȚIE – Gabriela Hofer și Elena Cărăușan își continuă activitatea în slujba comunității băimărene

3
6790

Fostul viceprimar al municipiului Baia Mare, Gabriela Hofer, și ex consilierul local Elena Cărăușan rămân în slujba comunității băimărene. Astfel, începând de astăzi, 15 februarie, Gabriela Hofer este consilierul personal al primarului Cătălin Cherecheș și a preluat, conform prevederilor legale, toate atribuțiile pe care le avea ca și viceprimar al municipiului Baia Mare. Mai mult, fosta social-democrată a preluat inclusiv dreptul de semnătură pentru documentele pe care le semnase până acum în calitate de viceprimar. Elena Cărăușan a fost numită consilierul președintelui Fundației Baia Mare 2021, Andreea Ciortea. Anunțul a fost făcut astăzi de primarul Cătălin Cherecheș în plenul ședinței extraordinare a Consiliului Local. Cele două au rămas fără funcția publică după ce Partidul Social Democrat Maramureș le-a retras acestora sprijinul politic pentru că au ales să voteze pentru comunitatea băimăreană și nu la comandă politică.

Gabriela Hofer și Elena Cărăușan au ajuns să nu mai fie pe placul colegilor lor din PSD Maramureș după ce, în loc să voteze în Consiliul Local la comanda partidului, au ales să manifeste un vot pozitiv pentru dezvoltarea comunității băimărene. Iritați de acest lucru, social-democrații au votat pentru excluderea din partid a celor două. Act de decizia politică a luat zilele trecute și prefectul județului Maramureș, Anton Rohian.

„Vreau să le mulțumesc pentru modul impecabil în care s-au manifestat în Consiliu Local pentru comunitatea băimăreană. Faptul că au înțeles că în acest for reprezentăm comunitatea, reprezentăm pe fiecare băimărean și mai puțin vreun partid politic au demonstrate că sunt oameni la care se pot raporta toți cei care vor să se implice cu adevărat în dezvoltarea acestui oraș. Datorită acestor două doamne municipiul Baia Mare își continuă drumul de a deveni Capitală Europeană a Culturii. Datorită acestor două doamne curajoase care au înfrânt un mastodont politic au crescut șansele băimărenilor care locuiesc în cartierele afectate de lucrările de apă și canalizare să aibă străzi asfaltate, trotuare, zone verzi. De asemenea, au crescut șansele municipiului Baia Mare să achiziționăm câteva imobile importante pentru orașul nostru, Hotelul Minerul, sediul Remin sau vechea fabrică Cuprom. Timpul și istoria va arăta încă o dată că lucrurile acestea țin de vulnerabilitatea, slăbiciunea pe care o au unii care se consider bărbați politici doar pentru că undeva pe un buletin scrie „M” de la masculin și se raportează doar la asta. Bărbăția în politică o pot avea și două doamne. Și le mulțumesc pentru acest lucru și le mulțumesc pentru lecția de demnitate și lecția de iubire pentru acest oraș pe care au arătat-o”, a declarat Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

Simona Vasiac

Te-ar mai putea interesa

Loading...

3 COMENTARII

  1. Simona esti penibila cu titlul asta, la fel si cu majoritatea articolelor si asta nu din pricina exprimarii sau ortografiei, get it? 🙂
    Iar faptul ca cele doua pupeze au trecut sub ”protectia imperatorului” nu surprinde fix pe mine, era singura lor varianta de salvare. Altceva nu stiu sa faca, spor in continuare la frecat menta si la supunere! Demnitate= ZERO

  2. Ilegal raman angajate in consiliul local … doar prin tertipuri …cred ca sunt cai legale care sa combata manevrele astea dubioase … oricum va dati seama ce caracter au … si ele si ziaristii lui Chereches … cu cateva luni in urma erau facute cu apa si otet, acuma sunt prezentate ca si fecioare virgine … oare cat de penibil trebuie sa fi sa slujesti in asa hal propriilor interese ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.