RĂSTURNARE DE SITUAŢIE – Câştigătorul marelui premiu la 6/49 este de fapt un pensionar

0
1428
foto romaniatv
RĂSTURNARE Un pensionar din oraşul Motru, judeţul Gorj, este câştigătorul marelui premiu la cel mai popular joc al Loteriei Române, 6 din 49, de 17,7 milioane lei (4 milioane euro), a anunţat Loteria Română, câştigătorul prezentându-se luni la sediul companiei pentru a-şi revendica premiul.
RĂSTURNARE Astăzi s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 din dată de 28 iulie a.c., premiu în valoare de 17.723.482,04 lei.

Norocosul câştigător este un pensionar din Motru care joacă la Loteria Română de 50 de ani. Deşi acesta este primul mare câştig din carieră de jucător, ne-a mărturisit că nu a avut niciodată îndoieli în ceea ce priveşte corectitudinea jocurilor”, susţine Loteria Română.

Consideră că este un câştig meritat după 50 de ani de participare la joc şi îşi doreşte să ducă, în continuare, o viaţă cât mai normală alături de familia să.

Numerele jucate nu au niciun fel de semnificaţie personală, a fost pur şi simplu noroc: toate cele şase numere au fost extrase din bol.

A jucat biletul la agenţia 18-005 din Motru, jud. Gorj, chiar în dimineaţă zilei de joi şi a urmărit, că de fiecare dată, în direct, pe TVR1, tragerile loto.

Întrebat fiind care a fost prima reacţie când şi-a dat seama că este câştigător, ne-a răspuns ferm că i s-a părut ceva normal după 50 de ani de participare constanţa la joc.

Iniţial, s-a spus că un tânăr de 19 ani a câştigat la Loto. Tânărul provine dintr-o familie modestă şi lucrează că măturător la o societate de transport din Motru. Deşi nu era un jucător fidel, acesta a pus mâna pe un premiu consistent la care mulţi doar visează.

Localnicii spun că norocosul a şi mers la Bucureşti să îşi revendice premiul. „Băiatul care a câştigat era un băiat care avea nevoie de aceşti bani, un jucător ocazional. Nu degeaba se vorbeşte despre norocul începătorului. A avut norocul începătorului. Şi lucrul asta ne bucură foarte mult. A jucat un bilet cu o varianta simplă şi o varianta la noroc, în valoare de 7 lei şi 30 de bani” a spus vânzătoarea de la Loto.
sursa info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.