RĂMÂNEM LA ȘAH – Un Bobby Fischer al românilor

0
130

RĂMÂNEM LA ȘAH România cu președinte etnic german și premier etnic turco-tătar-dobrogean (musulman) — iată un basm inedit al lui Petre Ispirescu care va readuce în prim-planul scenei politice românești spiritul “părinților fondatori” ai “României profunde” — Radu Ciontea, Corneliu Vadim Tudor, Marian Munteanu și alții.

Nu știu dacă pentru dl Liviu Dragnea contează că doamna Sevil Shhaideh este musulmancă și femeie. Mi-e teamă că mai degrabă criteriul este că doamna Shhaideh este fina social-democratului Dragnea și a “musulmanului” Nicușor Constantinescu.

Că domnii Dragnea și Constantinescu nu se consideră nași, (religios vorbind, nici n-au cum), ci doar martori, martor mi-e Dumnezeu că asta vrea să spună că avem de-a face cu un spectacol de Varietăți Politice mai tare ca Surprize, Surprize – realizator: Tuncay Ozturk

Păcat că Radu Mazăre nu e disponibil spre a veni la Palatul Victoria o zi cu Coranul în mână; a doua zi – încălțat în uniformă de ofițer SS și la braț cu parașutista laică Mihaela Rădulescu von Cleopatra.

Nu știu nici măcar ce fel de musulmancă este doamna Shhaideh.

Dacă este una “de rit” Dragnea, avem de-a face cu un fel de ortodoxism roșu. Și de ăsta am mai avut. Aș fi preferat o musulmancă de felul celei visate de Adonis și Houria Abdelouahed.

Cine credea că Liviu Dragnea e doar un șmecheraș cu mustață are prilejul să-și revizuiască opinia. Să vedem cum vor reacționa cei în terenul cărora se află mingea-bombă plasată de jihadistul Liviu Dragnea – y compris electoratul tradițional al PSD.

Fiindcă, cine își închipuie că Liviu Dragnea i-a dat șah doar lui Klaus Werner Iohannis mutând tura Sevil Shhadeih la A 7 se înșală amarnic.

Baronul de Vlașca & Teleorman visează să devină și cardinal de Alsacia & Lorena și să o audă pe tovarășa Angela Merkel șoptind la urechea Uniunii Europene: “Mein Gott! Wunderbar!”

Cu această mișcare, Liviu Dragnea îl bagă în corzi pe Orbán Viktor pentru cel puțin patru ani. Vreme în care Transilvania va avea timp să decidă cât de independentă vrea să devină. Sau cât de credincioasă vrea să rămână lui 1918.

Liviu Dragnea – acest Bobby Fischer al românilor – a reușit ce nu a reușit nimeni în ultimii doi ani: să scoată din priză asurzitorul tonomat patriotic Traian Băsescu căruia, deocamdată, nu-i rămâne decât să sufle în fosta pâlnie acoperită Robert Turcescu.

Nu știu dacă pe doamna Sevil Shhaideh o interesează dacă este o victimă sau o câștigătoare. Treaba Domniei Sale. Dar îmi amintesc o anecdotă din seria Radio Erevan:

“Un ascultător ne întreabă dacă este adevărat că Leonid Brejnev l-a invitat pe Nichita Sergheevici Hrușciov la o vânătoare de tigri în taiga. Răspundem: este adevărat, dar l-a invitat nu în calitate de vânător, ci în calitate de momeală.”

Îi doresc mult noroc doamnei Sevil Shhaideh, fiindcă are foarte mare nevoie de el.

României nu-i mai doresc nimic, fiindcă îl are pe Liviu Dragnea.

Dorin Tudoran

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.