Radu Voina, Valentina Ardean Elisei, Ionela Stanca, Patricia Vizitiu și Yeliz Ozel se despart de Oltchim!

0
340

Extrema stângă a campioanei Oltchim şi căpitan al echipei naţionale, Valentina Ardean Elisei, nu va mai juca la formaţia vâlceană, a declarat, joi preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru.
„Am avut o discuţie pe această temă şi am decis împreună, pe cale amiabilă, că este mai bine să continue fiecare pe alt drum. Suntem mulţumiţi de ceea ce ne-a oferit în toţi aceşti ani şi, din ce mi-a spus, şi ea este mulţumită. Şi-a făcut datoria la Oltchim timp de 6 ani şi nu putem decât să-i urăm succes în viitor şi să-i mulţumim pentru tot”, a declarat Berbecaru.
Valentina Ardean Elisei a împlinit marţi 30 de ani şi a jucat la Oltchim din 2006, echipă cu care a cucerit şase titluri naţionale, două Cupe ale României, Supercupa României, Cupa Cupelor, Trofeul Campioanelor şi a jucat finala Ligii Campionilor, în 2010.

Anunţul conducerii Oltchim vine în aceeaşi zi în care s-a anunţat şi despărţirea de antrenorul Radu Voina. Nu li se va prelungi contractul nici jucătoarelor Ionela Stanca și Patricia Vizitiu.
„I-am mulţumit la fel şi antrenorului Voina şi îi urăm succes”, a spus Berbecaru, care a făcut şi câteva referiri la lotul şi programul campioanei. „Lista lotului nu este definitivată. Am mai încheiat colaborarea cu Yeliz Ozel, dar în rest purtăm discuţii. Cert este că vom avea o vară grea, pentru că cinci jucătoare vor merge la Jocurile Olimpice, mă refer la Pineau, Leynaud, Navarro, Vetkova şi Jovanovici, astfel că le vom vedea abia după 12 august. Reunirea echipei va avea loc cel mai târziu în 9 iulie, dar programul detaliat nu este stabilit încă, având în vedere că trebuie să numim un nou antrenor”.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.