Puștii lui Hagi au uitat să piardă! Viitorul Constanța a scos un punct și la Bistrița

0
86

Gloria Bistrița a terminat la egalitate, scor 1-1, partida de pe teren propriu cu Viitorul Constanța. Ambele goluri au fost marcate în prima repriză. Gazdele au început bine meciul și au avut o primă mare ocazie de gol în minutul 6, prin Curtuiuș. Acesta a scăpat de marcaj în stânga careului, a tras pe lângă Buzbuchi la colțul scurt, dar portarul a reușit să atingă mingea și aceasta a întâlnit doar plasa laterală.
La faza imediat următoare oaspeții au deschis scorul pe o contră rapidă și letală. Nicolae Dică a pasat excelent pentru Gabi Iancu, iar acesta și-a demonstrat calitățile și l-a învins pe Dolha cu un șut pe jos la colțul lung.
După ce Viitorul a deschis scorul, fotbaliștii de la malul mării au cedat tot mai mult inițiativa, ceea ce a dus la o dominare teritorială a bistrițenilor. N-a fost nicio surpriză că Bistrița a reușit egalarea încă din prima rerpiză, în minutul 40 Cornel Predescu finalizând cu gol o fază inițiată de Curtuiuș.
Repriza a doua a fost mult mai săracă în faze de poartă. Ambele echipe au pus prudența pe primul loc, și chiar dacă s-au comis greșeli, acestea ori au fost reparate la timp ori echipa adversă a greșit la rândul ei.

Loading...

Gloria Bistriţa: Dolha – Peteleu (Ţîrcă ’65), Ionescu, Kanon, Reano – Anton, Romario (Feher ’83) – Zahiri, Predescu (Laio ’77), Braganca – Curtuiuş. Antrenor: Nicolae Manea

Viitorul Constanţa: Buzbuchi – Bălaşa, Bejan, Larie, Toşca – Al. Lazăr (Benzar ’56), Vaştag – G. Iancu, Dică (Cl. Herea ’79), Chiţu – Alibec (Gavra ’33). Antrenor: Cătălin Anghel

Cartonaşe galbene: Braganca ’29, Peteleu ’60 / Bejan ’23, Iancu ’58, Benzar ’67
Meciul a fost arbitrat de Cristian Balaj, ajutat de Vasile Marinescu şi Dragoş Iliescu. Rezervă a fost Adrian Illyeş.
Observatori au fost Patriţiu Abrudan şi Viorel Boiţ.
La partidă au asistat aproximativ 1000 de spectatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.