PROTESTE ȘI ÎN MARAMUREȘ – Ambulanțierii din toată țara, nemulțumiți de autospecialele vechi, veniturile mici și deficitul de personal

0
341

PROTESTE ȘI ÎN MARAMUREȘ Ambulanțierii din toată România au organizat un protest pașnic ieri, 28 septembrie. Federaţia Naţională Sindicală ”Ambulanţa” din România solicită stoparea diminuării veniturilor lunare ale personalului din sistemul sanitar şi îmbunătăţirea parcului auto, autospecialele cu care sunt nevoiți ambulanțierii să salveze viețile oamenilor fiind învechite sau într-o stare deplorabilă.

Loading...

Angajații Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș au protestat și ei alături de colegii din toată țara. Aceștia speră că prin acest demers vor sensibiliza Guvernul, acesta urmând să rezolve problemele din sistem.

O altă problemă adusă în discuție de către Federația Națională Sindicală „Ambulanța” este cea a deficitului de personal cu care se înfruntă serviciile din toată țara. Aceștia spun că, la numărul de angajați din acest moment, nu pot face uneori față solicitărilor.

Sindicaliștii declară că, în cazul în care Guvernul nu va da curs cererilor acestora, se va organiza un protest amplu la București.

ActualMM

Sursă video: Facebook

1 COMENTARIU

  1. sunteti niste jeguri de oameni care vreti doar bani si vi se pare ca fara voi pamantul nu se mai roteste.In timpul petrecut la urgenta cu un copil de 3 ani(am stat 3 ore si jumatate) puteam sa va va sustinem la protest.Doar ca protestul vostru nu dureaza atat ca va plictisiti.Ar trebui sa aveti doar salarul minim oricum sunteti afoni cu medicina

  2. Păi unde sunt ambulanțele cu care se lăuda „secretara politică” că va umple orașul?Necazul este că la conducerea ambulanțelor au ajuns politrucii lui Oprea,ca mitomana de la SAJ Maramureș.De când partidul a „pus-o” politic este o demolare continuă a Ambulanței MM.Ilegalitățile se țin lanț. Metodele ei de „conducere” sunt bârfa,șantajul și amenințările( cu vechiul partid,actualul partid ,etc).Asta ar trebui să vada , în primul rând ,angajații.Degeaba sunt dotări ,dacă sunt conducători incompetenți și dispuși la toate matrapazlâcurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here