PROTESTE LA COTROCENI – Manifestanții cer demisia lui Iohannis

1
223

PROTESTE LA COTROCENI  Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a anunțat duminică, pe Facebook, că formațiunea politică pe care o conduce nu va organiza nicio contra-manifestație împotriva celor care protestează în fața Guvernului.

„Partidul Social Democrat nu organizează astăzi niciun miting sau manifestație publică. Mesajele de mobilizare apărute pe rețelele de socializare nu sunt din partea PSD”, a scris liderul, PSD în urmă cu puțin timp, pe platforma de socializare.

Totuși, în jur de 50-60 de persoane s-au strâns la Palatul Cotroceni, pentru a cere demisia președintelui Klaus Iohannis. În direct, la Adevărul Live, câteva persoane și-au spus oful.

Acestea susțin că șeful statului a creat disensiuni între cetățeni, prin prezența sa la protestele organizate împotriva Guvernului. De asemenea, un individ a intonat primele versuri ale melodiei „Noi suntem români”, anume: „A sosit ziua dreptății, ziua sfântă a libertății”.

De asemenea, oamenii prezenți în fața Palatului Cotroceni au dezvăluit că sunt siguri că, pe parcursul zilei de azi și în cele ce vor urma, li se vor alătura și alte persoane.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.