PROTESTE LA ANAF – Funcționarii publici acuză conducerea ANAF de nerespectarea legii privind mărirea salariilor

0
860

PROTESTE LA ANAF  Sindicatul Național al Funcționarilor Publici, SNFP, a declanșat procedurile privind recuperarea prejudiciului creat angajaților fiscului ca urmare a neaplicării, de către conducerea ANAF, a dispozițiilor OUG 43/2016, care, dacă ar fi fost aplicată, ar fi mărit salariile finanțiștilor din cadrul regionalelor fiscale la nivelul salariilor colegilor din Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili începând cu luna august 2016.

În paralel, organizația SNFP de la nivelul finanțelor publice, a decis declanșarea acțiunilor de protest care au drept obiectiv aplicarea OUG 43/2016 pentru modificarea și completarea OUG nr. 57/2015 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2016, prorogarea unor termene, precum și unele măsuri fiscal-bugetare, pentru modificarea și completarea unor acte normative și pentru aplicarea unitară a dispozițiilor legale.

Citește și AVERTISMENT ANAF – Sunt vizați toți cei care obțin venituri din chirii

Precizăm faptul că, organizația noastră a negociat la nivelul Ministerului Muncii echivalarea salariilor pe funcții publice similare, motiv pentru care ne vedem obligați să folosim de toate mijloacele sindicale pentru aplicarea actului normativ aprobat de Guvern.

 

Sebastian Oprescu

Președinte SNFP

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.