PROTESTE ÎN SUA – Reacția lui Donald Trump: „O gașcă de copii răsfățați”

0
190

PROTESTE ÎN SUA  Donald Trump a precizat, pe Twitter, că cei care au ieșit în stradă să protesteze împotriva alegerii lui în funcția de președinte al SUA sunt „protestatari de profesie, împinși de la spate de presă”. Este prima reacția a republicanului la adresa demonstrațiilor împotriva sa care au început de când și-a anunțat victoria.

De aceeași părere este și fostul primar al New York-ului, Rudy Giuliani. De fapt, a folosit termeni si mai duri. În timpul unei emisiuni la Fox News, fostul edil i-a numit pe demonstranţi „o gaşcă de copii răsfăţaţi care nu ştiu să piardă”.

Giuliani este un apropiat al magnatului republican şi se zvonește că va fi numit de Trump şef al Departamentului de Justiţie.

Actualul primar al New York-ului însă, democratul Bill de Blasio, este de partea nemulţumiţilor. El spune că cei care ies în stradă fac un lucru bun, pentru că îşi fac vocea auzită şi nu se lasă pradă resemnării.

Sigur, protestatarii, în principal tineri studenți, știu și ei că nu ce sa mai schimbe. Au ieșit în stradă însă pentru că vor să arate că președintele ales nu îi reprezintă. În special, din cauza mesajelor promovate de Donald Trump în campania electorală, cele împotriva imigranţilor, musulmanilor și minorităţilor sexuale.

 

Sursă info.

Sursă foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.