PROPUNEREA INEDITĂ A LUI LIVIU POP – Salarizarea diferită a profesorilor din şcolile de elită

3
576

PROPUNEREA INEDITĂ A LUI LIVIU POP Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a afirmat, marţi, că se ia în calcul salarizarea diferită a profesorilor din şcolile de elită, acesta fiind un punct care ”trebuie să existe la nivelul Legii educaţiei”.

Prezent la Buzău, ministrul Educaţiei a afirmat că se ia în calcul, la iniţiativa secretarului de stat Ecaterina Andronescu, ca profesorii din şcolile de renume să fie încadraţi pe o grilă diferită de salarizare faţă de restul cadrelor didactice, scrie News.

PROPUNEREA INEDITĂ A LUI LIVIU POP  ”În ce priveşte propunerea doamnei Andronescu de a încadra altfel profesorii din scolile de elită, e un punct care trebuie să existe la nivelul Legii educaţiei, dar nu ştiu acum cum ar trebui formulat, pentru că ştim care e problema cu finanţarea per elev şi tot ce înseamnă descentralzarea”, a spus Liviu Pop.

Ministrul Educaţiei a participat, marţi, la Buzău, la manifestările prilejuite de împlinirea a 150 de ani de la înfiinţarea Colegiului Naţional ”Bogdan Petriceicu Haşdeu”.

Info

Citeşte şi  PODUL TINERETULUI – Pod inaugurat în Săcel prin Programul Național de Dezvoltare Locală

A FOST INAUGURAT – Liceul Németh László s-a mutat în noul sediu de pe Podul Viilor din Baia Mare

ȘCOALA ÎN SIGURANȚĂ – Recomandările polițiștilor maramureșeni pentru elevi

Te-ar mai putea interesa

Loading...

3 COMENTARII

  1. Hai ma PLM,as fi de acord cu tine daca anual ar fi concurs pe post in fiecare scoala sau macar in scolile serioase,altfel trebuie sa astepti zeci de ani ca un profesor sa iasa la pensie,ca sa ai macar o sansa sa-i iei locul.Si asa prioritar sunt cei restructurati plus ca nu exista evaluari serioase a personalului.E usor sa lucrezi si sa ai rezultate in scolile unde elevul intra printr-un concurs si in urma unei evaluari,ceea ce nu se intampla la profesori,unii ajung cu mult sprijin politic in anumite scoli.Si asa pe elevii cu retard ii amestecati printre cei normali astfel incat as fi curios sa vad ce rezultate ar avea o clasa la Sincai amestecata cu 50 % elevi cu probleme,ceea ce faceti prin scolile normale,astfel incat rezultatele profesorilor sunt cu mult diminuate.Mai intai revolutioneaza sistemul,scoate elevii cu deficiente din scolile normale ca profesorii sa poata sa-si tina orele in conditii normale,ca oricum pe cel cu deficiente nu-l aduci la normal dar pe cei normali sigur ii strici.E multa ipocrizie,iar prin ineptia asta a ta ai creat deja doua categorii de profesori,unii de mana a doua,un fel de ciurii-burii.

  2. PSD vrea regula din armata, unde functia doboara gradul.Eu zic sa-i imbrace pe profesori asemenea carmaciului corean si sa-i roteasca prin scoli ca sa ridice nivelul educational.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.