PROPUNERE – De sărbătorile pascale, Centrul Istoric se transformă în pietonală

1
1149

PROPUNERE Consilierii locali ai Coaliției pentru Baia Mare vor participa mâine, 12 aprilie, la ședința comisiei de circulație din cadrul primăriei pentru a susține o inițiativă inedită.

Mai exact, aleșii vor milita pentru închiderea totală a traficului rutier în Centrul Istoric al municipiului Baia Mare. Măsura s dorește a fi implementată în perioada sărbătorilor pascale.

„Potrivit inițiativei pe care o vom susținem mâine în comisia de circulație, traficul rutier va fi închis complet circulației de vineri, 14 aprilie, ora 18:00, până marți, 18 aprilie, ora 05:00.

De asemenea, vom iniția și un proiect de hotărâre prin care vom cere desființarea parcării din fața Cinematografului Minerul.

În cadrul aceluiași act administrativ vom solicita ca măsura pe care ne-o dorim de sărbătorile pascale să fie aplicată în fiecare weekend, în timp ce circulația rutieră în timpul săptămânii să se facă de pe Podul Viilor pe strada Gheorghe Șincai”, a arătat Radu Ardelean, liderul grupului Coaliția pentru Baia Mare din cadrul Consiliului Local.

ActualMM

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Ioi,dar o sa le produca pierderi celor care au tras sfori sa se deschida circulatia auto in Centrul Vechi,sa nu mai zic ca in contra partida interimarii o sa ceara închiderea magazinului din Ferneziu,ca sa plateasca polite lui Chereches.De la Rob ne asteptam la taxe aberante ca in Bistrita: taxa pe umbra animalului din gospodarie,taxa pe treptele de la intrare,taxa pe a doua usa,taxa pe casatorie ,taxa pe scara,taxa de sapat santul,taxa pe apa de ploaie (asta o platim si noi,dublam pretul apei),taxa pe caruciorul cu care merg babele in piata,etc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.